Pagina wordt geladen, even geduld aub...

Over U

 

Over U

Als patiënt zoekt u een oplossing voor uw probleem of een antwoord op uw vragen. U bent doorverwezen door een collega, of u hebt zelf het initiatief genomen. Mogelijk wenst u enkel een informatief gesprek of wil u zo snel mogelijk verder. Het kan ook zijn dat u een 2e opinie zoekt.

Daarom is het belangrijk dat u de keuze hebt om vrijblijvend te informeren, de zekerheid hebt dat de informatie correct is en volgens de laatste stand van de wetenschap is.

Deze zekerheid en het vertrouwen in de arts/zorgverstrekker-patiëntrelatie is belangrijker dan ooit. Uiteindelijk is misschien een interventie of behandeling aangewezen, mogelijk ook niet of eerder beter op een later tijdstip.

Daarom, verwacht van uw zorgverstrekker engagement, empathie, ervaring en expertise.

Iedere orthodontische interventie, behandeling voor snurken en slaapapneu en andere functionele problemen houdt in: een kennismakingsgesprek waar de wensen en noden eerst besproken worden, aanvullend onderzoek en een grondige bespreking van de problematiek en de mogelijke behandelingsopties. Aldus kan een weloverwogen beslissing genomen worden naar een eventuele behandeling.

orthodontist Turnhout tandenknarsen oplossing